Vi leverer og afhenter ved din hoveddør!
Levering 1-2 hverdage
Ingen skjulte gebyrer eller depositum

Hos Baby BoogieWoogie kan du leje babyudstyr og -tøj, præcis så længe I har brug for det i familien.

Vi leverer det til din hoveddør, og når du ønsker, afhenter vi det igen ved døren!

Du kan være en ligeså bæredygtig forbruger som ved secondhand køb og salg, men du slipper for alt besværet, og du ved, at standen på varerne og servicen altid er i top.

Du betaler ingen gebyrer eller depositum, kun den månedlige lejepris, der fremgår på varen.
Desuden kan du købe supplerende produkter, der ikke giver mening at leje - vi har håndplukket de lækreste, økologiske og bæredygtige produkter til din baby.

Vi tror på, at bæredygtighed ikke skal være et kompromis. Det er derfor ligeså hurtigt, let og gennemskueligt, som når du handler på en almindelig web-shop og du vil opleve samme luksuriøse følelse, som når du køber nyt.

Du kan være med til at bekæmpe ressourcespild ved at cirkulere fremfor at købe og samtidig er du garanteret altid at modtage produkter, der er 100% rene og i orden - det er lækkert både for dig og miljøet!

 

Vores lejeprodukter er dokumenteret fri for snavs og bakterier. Vores rengøringsprocesser er godkendt af Teknologisk Institut og der tages løbende test af rengjorte produkter. Når du lejer hos os, er udstyret derfor altid klar til brug og du får følelsen af nyt - selv hvis en anden baby har haft glæden af det inden. Vi prioriterer rengøringsprocesser, der er skånsomme for både dit barn og miljøet og som samtidig sikrer, at der hverken er synlige pletter eller usynlige bakterier. Vi benytter os blandt andet af damprensning, der er både effektivt og miljørigtigt - det fjerner 99,9% af alle bakterier uden brug af kemiske rengøringsmidler. 
Vi følger desuden alle gældende retningslinjer og anbefalinger for håndtering i forbindelse med Covid-19 situationen.

Kun det bedste er godt nok til din baby, så vi ønsker, at du skal være fuldt tilfreds med de produkter, du modtager. Skulle du imod al forventning være utilfreds med standen på en vare, tager vi det retur - uden beregning.

Vores produkter indkøbes nye hos producenterne, præcis som var vi en almindelig web-shop. I stedet for at videresælge, cirkulerer vi produkterne. Når produkterne ikke længere lever op til vores høje udlejningsstandard, men fortsat er fuldt funktionsdygtige, bliver de frigivet på vores ‘Boogie Børs’, hvor de sælges billigt. På den måde sikrer vi, at hvert produkt får længst mulig levetid. Boogie Børsen er kun åben et par gange årligt. Hold øje på instagram med hvornår.

Vi ønsker bæredygtighed igennem hele vores forsyningskæde. Derfor er vi ikke kun bæredygtige med vores cirkulære koncept, men også med de produkter, materialer og leverandører vi vælger. Vi har nøje udvalgt leverandører med etisk ansvarlige forsyningskæder. Produkterne er økologiske eller fri for skadelig kemi. De fleste af vores leverandører er desuden GOTS certificerede. Global Organic Textile Standard (GOTS) er en international økologisk mærkning af tøj og tekstiler, der sikrer bæredygtighed i hele produktets livscyklus - lige fra landmanden, der producerer bomulden til slutbrugeren. Der er fokus på både produktet, miljø og social ansvarlighed. 
GOTS-mærkede produkter skal bestå af mindst 95% økologisk materiale. Der stilles desuden en række strenge krav til processerne i værdi- og forsyningskæden. Lige fra forarbejdning, produktion, indpakning, mærkning, handel og forsendelse.

Vi leverer og afhenter ved hoveddøren i hele Danmark! I København (op til postnummer 2500) leverer og afhenter vi med cykelbud. Ved at erstatte de traditionelle varevogne med cykeludbringning begrænses CO2-udledning og partikelforurening. I resten af landet leverer og afhenter postnord ved hoveddøren. Vi arbejder dog hårdt på at kunne tilbyde grøn fragt i hele landet. Du kan læse meget mere om vores fragtservice under 'Læs mere' - 'Retur af lejeprodukter'.

Availability