Levering 1-2 dage
Køb lejevarer fri inden for de første 3 måneder

Hos Baby BoogieWoogie kan du leje babyudstyr på månedsbasis.
De små poder vokser i en hastig fart og før du ved af det, har behovene ændret sig. Heller ikke to babyer er ens. Måske storebror ikke kunne sove lur uden at blive vugget blidt i slyngevuggen, mens lillebror slet ikke vil ligge i den.

Med vores service slipper du for at købe dig fattig i babyudstyr, som du enten kun har brug for i en kort periode eller muligvis slet ikke får brug for.
Du har kun udstyret så længe det er relevant. Herefter tager vi det retur. Produkterne bliver professionelt renset og klargjort til perfektion, så de kan komme ud og gøre glæde hos den næste familie.

Du kan også vælge at købe et lejeprodukt fri, hvis du er blevet så glad for det, at du slet ikke vil af med det igen. Prisen er vejl. udsalgspris, minus den leje du allerede har betalt. Det betyder, at den samlede pris ikke bliver mere end, hvis du havde købt produktet fra start, men du har mulighed for at afprøve det i 3 måneder, inden du beslutter dig.

Sådan foregår det

💚 Du bestiller dine varer præcis som, når du handler på en webshop. Ved bestilling betaler du leje forud for den første måned og evt fragt.
💚 Datoen for din ordre vil frem til opsigelse være din månedlige betalingsdato. Dvs. aflægger du en ordre den 1. i en måned, bliver der fremover trukket leje hver den 1. i måneden frem til opsigelse.
💚 Du betaler intet depositum, kun den månedlige lejepris, der fremgår på varen. 
💚 Du kan til enhver tid opsige din leje og returnere produkterne - der er ingen bindingsperiode.

 

Vores lejeprodukter er dokumenteret fri for snavs og bakterier. Vores rengøringsprocesser er godkendt af Teknologisk Institut og der tages løbende test af rengjorte produkter. Når du lejer hos os, er udstyret derfor altid klar til brug og du får følelsen af nyt - selv hvis en anden baby har haft glæden af det inden. Vi prioriterer rengøringsprocesser, der er skånsomme for både dit barn og miljøet og som samtidig sikrer, at der hverken er synlige pletter eller usynlige bakterier. Vi benytter os blandt andet af damprensning, der er både effektivt og miljørigtigt - det fjerner 99,9% af alle bakterier uden brug af kemiske rengøringsmidler.

Kun det bedste er godt nok til din baby, så vi ønsker, at du skal være fuldt tilfreds med de produkter, du modtager. Skulle du imod al forventning være utilfreds med standen på en vare, tager vi det retur - uden beregning.

Vores produkter indkøbes nye hos producenterne, præcis som var vi en almindelig web-shop. I stedet for at videresælge, cirkulerer vi produkterne. Når produkterne ikke længere lever op til vores høje udlejningsstandard, men fortsat er fuldt funktionsdygtige, bliver de frigivet på vores ‘Boogie Børs’, hvor de sælges billigt. På den måde sikrer vi, at hvert produkt får længst mulig levetid. Boogie Børsen er kun åben et par gange årligt. Hold øje på instagram med hvornår.

Vi ønsker bæredygtighed igennem hele vores forsyningskæde. Derfor er vi ikke kun bæredygtige med vores cirkulære koncept, men også med de produkter, materialer og leverandører vi vælger. Vi har nøje udvalgte leverandører med etisk ansvarlige forsyningskæder. Produkterne er økologiske eller fri for skadelig kemi. De fleste af vores leverandører er desuden GOTS certificerede. Global Organic Textile Standard (GOTS) er en international økologisk mærkning af tøj og tekstiler, der sikrer bæredygtighed i hele produktets livscyklus - lige fra landmanden, der producerer bomulden til slutbrugeren. Der er fokus på både produktet, miljø og social ansvarlighed. 
GOTS-mærkede produkter skal bestå af mindst 95% økologisk materiale. Der stilles desuden en række strenge krav til processerne i værdi- og forsyningskæden. Lige fra forarbejdning, produktion, indpakning, mærkning, handel og forsendelse.

Vi leverer til pakkeshop eller til hoveddøren. Du vælger selv, hvilken fragtform du ønsker ved check ud. Pris fra 39 kr. Når du vil returnere dit lejeprodukt, kan du anvende medsendte returlabel. Det koster 39 kr. Du er velkommen til at benytte andre fragtselskaber, sålænge det sendes direkte til vores adresse. Det er desuden muligt at afhente og returnere på vores adresse i aftalt tidsrum.

Gylp og bleuheld er en del af livet med en baby. Vi forventer, at du passer godt og kærligt på produkterne i overensstemmelse med lejebetingelserne, men pletter fra naturlige uheld eller almindelig slidtage skal du ikke bekymre dig om. Det er ikke tilladt at fjerne mærkater på produkter eller på anden vis modificere på deres oprindelige form eller udseende. Hvis et produkt er ødelagt, bortkommet, misligeholdt eller behandlet på anden vis end foreskrevet er du som kunde forpligtet til at erstatte produktet. Erstatningskravet er produktets vejledende udsalgspris. Kontakt os straks, såfremt der sker et utilsigtet uheld med produktet.

Availability