Vi leverer og afhenter ved din hoveddør!
Levering 1-2 hverdage
Ingen skjulte gebyrer eller depositum

Som småbørnsforældre har vi selv erfaret, at rigtig meget babyudstyr, kun bruges i kort tid, fordi børnene hurtigt vokser ud af det eller får andre behov. Desuden skifter de små hele deres garderobe ud adskillige gange inden for det første år.

Det er en kæmpe belastning for miljøet og ikke mindst en dyr fornøjelse for os forældre med alt det tøj og udstyr, man når igennem bare på det første leveår. 

Vi har selv købt og solgt brugt i stor stil. Det er en fantastisk mulighed for at give produkterne et længere liv, men de fleste, der har prøvet det, ved også, hvor tidskrævende og omstændigt det til tider kan være - og så på et tidspunkt i livet hvor både overskuddet og tiden er knap.

Vi ved også, at ikke to babyer er ens; måske storebror slet ikke kunne sove uden at blive vugget blidt i slyngevuggen, mens lillebror slet ikke vil ligge i den. Eller at vennerne fortæller, de ikke kunne leve uden en babynest, mens ens egen ender med at samle støv og være i vejen, fordi den ikke bliver brugt.

Vi var sikre på, at det måtte kunne gøres smartere, så vi satte os for at udvikle en model, hvor hverken miljøet, babyerne eller forældrenes tid og penge skulle gå på kompromis - derfor opstod idéen til Baby BoogieWoogie!

Availability